标题: 今次我試左林冲场815#,好有情人Feel [打印本页]

作者: 中山之狼    时间: 2013-5-10 20:22
标题: 今次我試左林冲场815#,好有情人Feel
上次去左常平林冲场,食過番尋味,呢個星期又想去試多轉!$ q! U* O$ _7 l5 }
; M3 B# f- v" v* l9 W- ^2 C8 h, H7 J
首先都系打電話給林冲Book房先,一去到,林冲已經系電梯口度等緊我!
- @, H1 D1 P! T* q0 E
/ M# K/ X  ~  i5 ~0 L4 I系房度叫林冲上女,來來去去睇左三十零個,我睇岩815,林冲話呢個靚女好得,樣索服務又掂,我一直都相信林冲既推介,於是就定815!0 S+ w7 Y8 A% J  h; V

, Q# n3 u; G# P, G一除衫,嘩,好正呀,33D,—隻手渣唔曬!
: t! t8 i' `' x- F3 o7 @' Y
. O8 V$ G+ z9 C' Z7 A我鐘意搞也前先沖涼,於是和815一齊沖涼,佢幫我洗下,我又幫佢洗下,洗左好耐,上下左右都洗匀。好有情侶開房feel呵!9 [' r) [- E, K/ y+ t8 D8 ?

7 ]# I; X( {. ?- H4 i3 k# t之後環保吹,2條肉蟲捲埋一舊互攪互咀一輪就開波,我先用手指探路,嘩!好窄,攪在一陣至入曬。好有壓迫感,好快就第一Q!1 u2 Q9 x; }# [" A( p4 l) E4 C
' K; o" |: q. @* k
然後就攬埋一齊吹下水,我就因為太累,所以叫佢唔使做iso啦!
' ^9 A" G4 K# q6 K
: [/ ]7 B! p: |6 E& j' _* ^抖左陣就第2Q,細佬習慣左佢既壓迫感,所以耐左好多,之後再係房吹下水。有講有笑,好鬼情侶feel。
+ [& C: q; j  w  n. C4 G3 F) C4 k
' ^! g' R% f1 g. ?5 P! b! f* l到差唔多夠鐘系房內比左818人仔比815!6 G% j% K; L+ Q5 D" ^3 P
3 F( ^2 ^/ R( o* |3 _2 t) t
之後815挽住我既手出房,林冲上來接力,問我服務點呀,滿意無?$ c! ^) h0 w' e& `# J- `

" I: ~1 ]$ d" M. U6 L+ R% k3 V+ O唔使講,甘系滿意啦!
* }+ w/ f1 g' K$ s# d! p# J
3 Y8 d4 y2 j! S8 z最後系林冲相送下,離開酒店,番歸!5 e9 }, o( t, X; k( T
# c! I8 s! X+ Q6 @( u% q$ |+ [2 z
[attach]55038[/attach][attach]55039[/attach]2 X; M/ d* L' c6 d
& b6 e. }) C# y( w

作者: htznufe    时间: 2013-5-11 00:30
沙发
作者: htznufe    时间: 2013-5-11 00:34
沙发
作者: ll_010    时间: 2013-5-11 00:59
皮肤太差
作者: 自由_型男    时间: 2013-5-11 02:32
天使般的容貌
作者: 东莞霸王    时间: 2013-5-11 10:41
不错啊,我顶!
作者: ggyysy    时间: 2013-5-25 22:36
神出鬼没的打酱油

欢迎光临 (http://xisn6.net/) Powered by Discuz! X3.2