标题: 林冲场,681#靓女,好大波 [打印本页]

作者: 桑拿小小    时间: 2013-5-20 15:16
标题: 林冲场,681#靓女,好大波

( H7 T& X+ R$ D& J3 c  早两日,收到林冲SMS话,呢排佢果度来左好多新囡,而且好多仲系完全未做过桑拿既新人,仲话有好多女女岩我既。衰人,知我甘耐无去,猛甘引诱我,搞到我番工都无心思,成日谂甘桑拿入边果滴也。越谂越顶唔顺,收工,Call林冲,话比你成功引到我啦,点算好呀,林冲话,快滴来啦,稳个靓女比你当补数!* o0 ^6 _  N* O2 S* F$ r9 v0 k9 I
   , m& k6 q# s$ x. w0 ]1 u
  Book完房,甘就拿拿淋坐车向常平出发。去到酒店,系林冲带领下,入房简囡。稍稍等左阵,林冲就带左好多女入来,逼到成间房都爆晒。一眼望落,真系好多新人哦,而且靓女都唔少。讲番几个我有印象既女女啦,823,一睇就知系骚妇型,猛对我放电,真系定力少滴都晕,788,细细粒,样唔错,885,好有气质,815,靓女一个,898,姨,好似一个巩姓名星,而且对波都够大,681,重点推介,虽然佢唔算新手,但个样真系好纯,之前我都想揾佢,但一直没机会,呢次,见到系度,实唔会错过啦。
$ h1 R- n& z1 w' G# {   5 Q2 W. t4 q( ^5 F6 p8 m' j6 R
  讲番681,费用是618全包,性价比真系几高下。入房,当681除完衫,真系睇到我眼都大,681付Body好正呀,皮肤虽然唔算好白,但摸落好滑,最正就系佢对波,36D,又圆又大又挺,粒Link细细滴,而且粉粉滴,超正。睇囡囡下半身,靓Gap一个,毛唔算多,一睇就知系新鲜嫩鲍,完成没反黑。最重要既系,681只鲍好多汁,一摸落去,好快就有水,摸耐滴,好似开左水喉既,猛甘流!中间服务过程就唔多讲,都是果滴。虽然681服务唔算太好,不过681态度好好,好多也都配合得好好,最令我惊喜既系681仲可以大车特车,爽到我晕!最后,交货两Q,放低7张老毛,多既当比Tips,平时我很少比Tips既,但681真系令我爽到,So,破例比番小小Tips啦!
9 I+ ?$ X4 A  c   ' s, J1 G. s' T9 b
  相影唔到,分享其他师兄既相。3 U7 Q* U& e% |9 E/ J
$ X: c% l) P" A$ g

( |! A% C% p" y8 m[attach]56404[/attach][attach]56405[/attach][attach]56406[/attach]   
作者: 什么啊    时间: 2013-5-20 21:54
波确实是不小。
作者: cai5678    时间: 2013-5-20 22:55
好波
作者: ym5672    时间: 2013-5-21 07:53
礼貌回复,感谢分享,看隐藏内容!
作者: 每攵    时间: 2013-5-21 12:50

6 r9 O$ f# X$ Y% O( ~! n7 E波确实是不小。
作者: 老婆怀孕    时间: 2013-5-21 18:49
好啵啵
作者: dgztxsnlt    时间: 2013-5-21 22:19
支持LH,支持LHMM。
作者: 恶魔领主    时间: 2013-5-22 17:29
不错
作者: changshawanbao    时间: 2013-5-23 12:13
给力啊。支持支持。
作者: dgztxsnlt    时间: 2013-5-23 19:31
作者: ggyysy    时间: 2013-5-25 22:22
神出鬼没的打酱油
作者: dgztxsnlt    时间: 2013-5-30 22:57
作者: zcs133    时间: 2013-5-31 14:13
波大腰细翘臀,值得一搞!

欢迎光临 (http://xisn6.net/) Powered by Discuz! X3.2