搜索

[东莞] 常平林冲场,超幼幼体验点评(多图)

! G# X  g( @- X9 u, I
2 X# G% D8 o+ r, m  h( G
  同好多人一样,我一直对幼幼好感兴趣。去桑拿,只要一睇到系幼幼,我都会毫不犹豫既选择幼幼。3 Z) @& A8 I" Q$ P0 P$ M" q
  呢排听林冲话,巨果度来左个超幼幼,可能仲未够18岁。哇,未够18,呢个直程幼过幼幼。可能有滴人觉得我有滴变态,甘细个都落得手。但我唔甘认为,既然巨出得来做,我唔玩都大把人玩啦!, c' L9 `0 Z% Z
  上到常平,打电话比林冲,问巨超幼幼有无系度。林冲话超幼幼刚落钟,问我使唔使直接留牌。唔使问,甘系直接留牌,费事去到被人简左。留完牌,直接打的到酒店。到前台,林冲已经系度等紧我。由于我留左牌,林冲直接帮我罗左间房就带我上房等超幼幼。4 }2 }+ g* \& F& v( K  W3 o3 d
  无耐,超幼幼来左,林冲识趣离开。一睇,幼到好似小学生甘,工号系659。如果我系系街上睇到巨,我谂我唔会对巨有性趣。超幼幼先帮我除衫,除完我既又除埋自己既。虽然系超幼幼,不过巨对波又唔细,睇落至少有B,一只手楂唔晒,都算得上系瘦底大波。既然话得系超幼幼,甘系Pink Lin Pink Gap啦。超幼幼先叫我驯底,之后超幼幼帮细佬做清洁。清洁完后,就开始吹箫。本来我谂住超幼幼吹箫肯定系麻麻,但系估唔到超幼幼吹功唔错。含、吸、漱、打转、深喉咙样样做得很到位。超幼幼边帮我吹,我就边摸超幼幼原波,好有弹性。吹左十几分钟,就成功比超幼幼口爆左。# `! V8 H, P& L0 }
  之后系水床服务,边做服务边同超幼幼吹水。超幼幼都好多也讲,超幼幼应该系小学未毕业,好多也都唔识。超幼幼对人无咩介心,咩都会同你讲。系超幼幼口中了解到,虽然巨18,不过巨做呢行都做得成年既啦。超幼幼话,巨出来做都系因为唔想条仔甘辛苦,储滴钱番乡下开店。真系人仔细细,想法特别,不过系幼稚果种。而且巨仲话,巨条仔亲大佬条女同巨一齐番工揾钱开店。两条女一年加埋无50皮至少都30皮啦,仲开唔到痁。用个罗油谂下都知咩回事啦!讲番超幼幼水床服务,都算唔错,交得到货!- t1 \2 Y0 x& g$ }' T8 T
  水床完左系到床上,先剪手剪脚,之后采耳。完左又再开始莞式ISO服务,到最系又轮到吹箫。超幼幼吹左几耐下,见细佬未够硬,就使左一招拔罐式吹箫,用嘴吸住细佬,出力向上一拔,又几刺激。拔下拔下,细佬就硬到成条棍甘。于是乎戴套去马,超幼幼下面唔想像中甘紧,毕竟超幼幼已经下海一年啦,不过都算紧。先男上,累左,换超幼幼系上面。超幼幼钟意边做边讲也,巨话唔讲也好无聊。有一个细节令我印象好深刻就系,超幼幼系上面搞左好累,已经好累啦。果时,我听到超幼幼口中不停既话,123坚持,不累,加油努力……好像巨系度比紧赛甘,超搞笑。第二Q做左差唔多二十分钟。出完后,超幼幼问我累不累,我话一般般啦,之后反问超幼幼,超幼幼边喘气边话,唔累,呵呵……
5 G+ K& G) J; t4 W+ K$ z9 l& J( n  最后总结一下超幼幼:9 c, T' w/ X+ ^1 h! H, [; |$ x
  1、睇样同小学生差唔多,年龄顶多18,身高应该系150多滴,人瘦波大,Pink Lin Pink Gap;4 [- L5 e6 D4 V
  2、吹功几好,服务唔差,而且态度好好,配合度好高;
+ l" o1 m  m/ z; v- b3 T6 ~' P: C  3、有样野唔系甘好既系,巨钟意讲也,就算ML果阵都钟意不停同你讲。
$ q# _& P& c- a* v
0 u; n  p+ c& F2 ^. X: ~" K

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?立即注册

x
订房时说明是蒲友会员将获得更好的招呼,提供用户名给经理升级宝石贵宾,不需要回复即可看隐藏贴!
不错不错不错。。。
订房时说明是蒲友会员将获得更好的招呼,提供用户名给经理升级宝石贵宾,不需要回复即可看隐藏贴!
最新图文