搜索

[东莞] 林冲场,681#靓女,好大波

! f" \6 I: j% `1 U+ S
  早两日,收到林冲SMS话,呢排佢果度来左好多新囡,而且好多仲系完全未做过桑拿既新人,仲话有好多女女岩我既。衰人,知我甘耐无去,猛甘引诱我,搞到我番工都无心思,成日谂甘桑拿入边果滴也。越谂越顶唔顺,收工,Call林冲,话比你成功引到我啦,点算好呀,林冲话,快滴来啦,稳个靓女比你当补数!& E5 w% Z% f. O

# X- F1 ?- H9 C  d  ]8 C% i  Book完房,甘就拿拿淋坐车向常平出发。去到酒店,系林冲带领下,入房简囡。稍稍等左阵,林冲就带左好多女入来,逼到成间房都爆晒。一眼望落,真系好多新人哦,而且靓女都唔少。讲番几个我有印象既女女啦,823,一睇就知系骚妇型,猛对我放电,真系定力少滴都晕,788,细细粒,样唔错,885,好有气质,815,靓女一个,898,姨,好似一个巩姓名星,而且对波都够大,681,重点推介,虽然佢唔算新手,但个样真系好纯,之前我都想揾佢,但一直没机会,呢次,见到系度,实唔会错过啦。
' Z- v+ P$ C  t4 N) X   
( w. e! G7 H3 g  讲番681,费用是618全包,性价比真系几高下。入房,当681除完衫,真系睇到我眼都大,681付Body好正呀,皮肤虽然唔算好白,但摸落好滑,最正就系佢对波,36D,又圆又大又挺,粒Link细细滴,而且粉粉滴,超正。睇囡囡下半身,靓Gap一个,毛唔算多,一睇就知系新鲜嫩鲍,完成没反黑。最重要既系,681只鲍好多汁,一摸落去,好快就有水,摸耐滴,好似开左水喉既,猛甘流!中间服务过程就唔多讲,都是果滴。虽然681服务唔算太好,不过681态度好好,好多也都配合得好好,最令我惊喜既系681仲可以大车特车,爽到我晕!最后,交货两Q,放低7张老毛,多既当比Tips,平时我很少比Tips既,但681真系令我爽到,So,破例比番小小Tips啦!/ `0 J0 J; j: F) J; q2 [; N8 p

! J& B' ^# V, Y  相影唔到,分享其他师兄既相。- h# J0 s; X' p" m6 s
' o2 }/ C: T7 E

" B  M& E/ f* ^. p. M$ k   

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?立即注册

x

波大腰细翘臀,值得一搞!  发表于 2013-5-31 14:13
订房时说明是蒲友会员将获得更好的招呼,提供用户名给经理升级宝石贵宾,不需要回复即可看隐藏贴!
波确实是不小。
订房时说明是蒲友会员将获得更好的招呼,提供用户名给经理升级宝石贵宾,不需要回复即可看隐藏贴!
好波
礼貌回复,感谢分享,看隐藏内容!

. Y% u4 c# R. m# Y" t( j5 A波确实是不小。
好啵啵
支持LH,支持LHMM。
不错
给力啊。支持支持。
神出鬼没的打酱油
波大腰细翘臀,值得一搞!
最新图文